Помощ при ползването на системата за търсене на районен инспектор:

1. От началната страница въведете в полето за търсене името на населеното място и натиснете бутона Търси.

2. Резултатът от търсенето се визуализира в центъра на страницата. За да видите детайлите с информацията, трябва да кликнете върху името на населеното място, което е изписано със син цвят.

3. Ако в едно населено място (град или район) има повече от една приемни на районен инспектор, можете да ги прегледате като скролирате с мишката. От полето Граници на обслужвания район можете да видите района, който се обслужва от съответния районен инспектор.

4. В полето за Разширено търсене можете да стигнете до информация за районния инспектор, като от списъците с падащи менюта указвате област, община, населено място и район, който Ви интересува. В случай, че населеното място не е с районно деление, можете да оставите празно това поле.

5. Както и при обикновеното търсене при разширеното можете да стигнете до повече от един районен инспектор, които работят в даден град, район или село. В такъв случай отново можете да скролирате през записите, за да намерите районния инспектор, който обслужва Вашия район.

обратно към началната страница